Що робити якщо здувся паркет

    Дата публікації: 12.05.2016

    Укладання підлоги з якісної паркетної дошки - це важкий, а так же, довгий процес. Паркет виконує зовнішню, декоративну функцію всього статі. Крім цього покриття, є ще кілька шарів, з яких і складається вся підлога. Це стяжка, спеціальна підкладка, гідроізоляційне покриття і т.д. При укладанні паркетного покриття, найчастіше є присутнім ризик того, що основу підлоги до кінця не висохло, тобто основу підлоги сире. Саме така помилка, і призводить до того, що паркет здувається.

    Насамперед, слід знайти причину здуття покриття. Причинами такого явища, можуть бути наступні помилки: основу підлоги не було підготовлено відповідним чином, матеріал укладався неякісно, ​​вода потрапила під паркет. Всі ці причини призводять до ушкодження паркетного настилу.

    Паркетна дошка Barlinek в Харкові або Києві.

    Після того, як знайшлася причина, по якій волога руйнує паркет, необхідно її відразу ліквідувати. Досвідчені фахівці підкажуть всі необхідні моменти. Після чого, в приміщення необхідно встановити додаткову вентиляцію, а так же, обов'язково, підвищити температуру в приміщенні до 5 ° С. Бажано, щоб паркет висох природним чином, після чого, можна починати роботи по загальному ремонту всього покриття.