Пробкова підкладка під лінолеум

    Дата публікації: 12.05.2016

    В якості основи під установку лінолеуму, як і більшості інших підлогових покриттів, використовується спеціальна підкладка. Підкладка допомагає істотно підвищити експлуатаційні властивості статі, адже завдяки її використанню на поверхні підстави можна приховати навіть найдрібніші дефекти на поверхні базового підстави, а також істотно підвищити рівень тепло- і звукоізоляції підлоги. В якості підкладки під лінолеум може бути використано досить широке розмаїття матеріалів, однак, як показує практика, найбільш якісним серед них є корковий матеріал.

    Коркові покриття найчастіше продаються в рулонах. Вони мають дуже високими експлуатаційними властивостями, які обумовлені особливою комірчастою структурою матеріалу. Всередині його структури є безліч осередків, заповнених повітрям, завдяки чому він допомагає розподілити навантаження по поверхні підлоги максимально рівномірно, а саме підлогове покриття стає пружинистим і дуже зручним в експлуатації. Також до її переваг слід віднести високі показники по тепло- і звукоізоляції, які забезпечують підвищений комфорт експлуатації підлоги.

    Не менш важливою перевагою пробки є те, що вона проводиться з кори певних порід дуба, завдяки чому така сировина є повністю екологічним, що для сучасних споживачів є одним з основних критеріїв під час вибору оздоблювальних матеріалів для облаштування власного житла. Також дана сировина має високі показники по паропроникності і сприяє тому, що підлога може «дихати». Завдяки цьому він грає свою важливу роль в питанні підтримки оптимального мікроклімату в тій чи іншій кімнаті.

    Пробкова підкладка під ламінат характеризується стійкістю до дії вологи і стабільністю форми, тому вона, на відміну від ДВП або фанери, не деформується в процесі експлуатації, а також не призводить до передчасного зносу підлогового покриття.

    Якщо необхідний Квик степ ламінат то переходьте за посиланням.

    Пробкова підкладка коштує дорожче практично всіх матеріалів, які можуть бути використані з аналогічною метою, однак саме вона є найбільш якісною і довговічною, і дозволяє забезпечити високі експлуатаційні характеристики статі.