Презентація KIILTO в салоні "Паркетіко"

    Дата публікації: 12.05.2016

    Салон покриття для підлоги і оздоблювальних матеріалів "Паркетіко" почав цикл семінарів, для представників професійного співтовариства, присвячений сучасним технологіям монтажу дерев'яних підлогових покриттів. Перший семінар циклу був присвячений продукції KIILTO - відомого фінського виробника екологічно чистих клеїв, лаків і масел для паркету.

    В ході семінару, технологи і укладальники познайомилися з асортиментом продукції компанії KIILTO і отримали детальну інформацію технології використання представлених компанією клеїв і лаків. Семінар проходив в інтерактивному форматі, учасники семінару ділилися своїм досвідом, обговорювали переваги та недоліки різних способів монтажу дерев'яних підлогових покриттів. Активний обмін думками серед практикуючих укладальників - професіоналів цього бізнесу, став особливою відмінною рисою запропонованого салоном "Паркетіко" та Представництвом компанії KIILTO в Україні формату семінару.

    Якщо неохіден Квик степ ламінат то переходьте за посиланням.

    Як ніколи багато питань отримали організатори семінару, як ніколи ці питання були складними і вимагали кваліфікованих відповідей по суті, "без води". Після завершення ділової частини семінару, учасників чекав фуршет і невимушено спілкування. Формат семінару, для ознайомлення ключової аудиторії з продукцією компанії, був обраний настільки вдало, що захопив і зацікавив всіх без винятку учасників, обмін враженнями та обговорення отриманої інформації проходив жваво навіть під час неофіційної частини заходу. Про те, як це було і за тією атмосферою, що панувала в цей вечір в нашому салоні, расскзивает фотозвіт одного з учасників.