Чорна підлога

    Дата публікації: 28.01.2019

    У світі дизайну інтер'єру дуже мало речей, які були б такими ж яскравими, як чорна підлога. Незалежно від того, ремонтуєте ви міську квартиру або сучасний заміський будинок, чорні підлоги є популярним елементом сучасного дизайну.


    Один з кращих способів використовувати дуже темна підлога - це протиставити його світлої меблів і стін. Наявність чорного статі з темними стінами може бути досить гнітючим, і зробити кімнату візуально менше, навпаки наявність ж різкого контрасту між різними частинами вашої кімнати надає їй сучасну вібрацію і привертає увагу до будь-яким іншим використовуваним кольорам.


    Ви також можете розкрити магію чорного статі, додавши в нього сплески яскравих кольорів. Зокрема, яскраво-зелений і жовтий значно посилюються за рахунок інтенсивного використання темних кольорів. Чорна підлога з яскравими меблями - це веселий, виразний і сучасний образ.


    Для драматичного ефекту покладіть чорна підлога в кімнатах або інших приміщення вашого будинку, які знаходяться поруч із середніми або світло-коричневими статями. Це створює приголомшливий контраст, допомагаючи розрізняти житлові приміщення.