Як вивести плями з паркету

    Дата публікації: 12.05.2016

    Окрасою будь-якого будинку є красивий натуральний підлогу. Правильний і належний догляд, який ви повинні забезпечити вашому підлозі, дозволить йому служити довго.

    Але як бути, якщо на паркеті з'явилися темні плями, розлився манікюрний лак, жир, кров, або ж дітки вирішили влаштувати на підлозі художній гурток.

    Для кожноЇ плями є свій рецепт

    Для кожної плями є свій рецепт, за допомогою якого його можна очистити. Перш, ніж приступити до оброблення місця з плямою, слід точно знати природу його появи.

    Плями від жиру добре змивати чистою ганчіркою, яку змочують в теплій воді з кухонним миючим засобом.

    Паркет Черс за хорошою ціною у нас.

    Для того, щоб відмити пляму з фарбою, необхідно розвести спирт 1: 3, дуже обережно потерти. Віск видаляється за допомогою льоду, що укладається на поверхню місця забруднення. Так само можна вивести віск, спробувавши на пляму через чисту бавовняну тканину. Віск вбереться в цю ганчірку. Жуйка забирається за допомогою охолодження. Сліди від дитячих олівців та фломастерів, легко прибираються за допомогою зубної пасти. Плями від чорнила легко прибираються за допомогою звичайного столового оцту. Якщо ж кров не прибирається звичайної холодною водою, то в воду капніть пару крапель аміаку. Пляма від гумової підошви взуття легко стираються канцелярської стірательной гумкою.