Особливості монтажу терасної дошки

    Дата публікації: 12.05.2016

    Переваги терасної дошки відомі багатьом. Цей обробний матеріал проявляє стійкість до впливу природних факторів, а догляд за ним, труднощів не викличе. Цю дошку використовують не тільки як обробку підлоги і прикраса стін, але і в якості декоративного оздоблення фасаду будинку.

    Сама відповідна поверхня для укладання терасної дошки - це бетон. Бажано, щоб ця поверхня, була рівномірною, без горбків і вм'ятин. Далі, після вирівнювання, слід очистити поверхню. Якщо ж задумався ділянки, яка розташована на відкритому ґрунті, то необхідно підготувати землю. Вирівняти і утрамбувати поверхню, щоб з часом не з'явилося ям або поглиблень. На землю укладається плівка, яка не дасть рости рослинам і грибам. Так само, землю можна полити спеціальним хімічним розчином, що вбиває всю рослинність.

    Шведська паркетна дошка Khars тут.

    Щоб укласти терасну дошку, необхідно попередньо заготовити лаги, що кріпляться за допомогою анкерів. Лаги вибирайте з тієї породи дерева, з якої виготовлені терасові дошки. Основною вимогою укладання терасної дошки є те, що матеріалу потрібно дати полежати. Залишити дошки на місці монтажу на 3 доби. Потрібно це для того, щоб дошки акліматизувалися до зовнішніх умов. Після цих заходів, можна проводити монтаж терасної дошки, зручним вам способом.